Medarbetare

Vita 34 i Norden

Vita 34 har ett team av dedikerade medarbetare. Vi har utöver vår fast anställda personal ca 35 barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor & bioanalytiker som arbetar för oss i hela Norden.

Julie Illo Molin

Nordic DirectorE-mail: julie.molin@vita34.dk

”Våra kunder gör ett val för framtiden och det är vår uppgift att hedra den tilliten genom att ställa hårda krav beträffande stamcellernas säkerhet och kvalitet. När vi lyckas beror det på att Vita 34 håller en högt engagerad och yrkesmässig nivå i kombination med ett enastående arbetsklimat.”

Karolina Förnvik

Medical Advisor, BSc MDE-mail: karolina.fornvik@vita34.se

”Stamceller från navelsträngen används idag som en livräddande behandling för allvarliga sjukdomar och som läkare följer jag med spänning forskning och utveckling inom området.”

Katrine Harris

Nordic Marketing & Sales Manager, Cand. Merc.E-mail: katrine.harris@vita34.dkTelefon: +45 28 14 53 59

”Jag har ett brinnande engagemang för att sätta stamceller på dagordningen – jag vill vara med och göra skillnad – nu och i framtiden.”

Sofia Forslund

Barnmorska, Marknadsansvarig Sverige SydE-mail: sofia.forslund@vita34.seTelefon: 040-15 22 22

”Jag brinner för att sprida information och kunskap om stamceller i Sverige och jag tycker man ska spara dem för framtidens möjligheter, inte bara för vad vi kan i dag”

Nanna Johansen

Nordic Customer Care ManagerE-mail: nanna.johansen@vita34.dk

”Hos Vita 34 får jag verkligen chansen att utveckla mig, utöka min horisont och samtidigt arbeta med en produkt som verkligen innebär en skillnad för alla de människor vi kommer i kontakt med.”

Henriette Noppenaug

EkonomiassistentE-mail: henriette.noppenaug@vita34.dk

”Det är speciellt att arbeta för Vita 34 bl.a. för att man arbetar tillsammans med kollegor från olika yrkesmässiga områden. Detta bidrar till en fantastiskt spännande vardag.”

Mette Radmer

TeamLeader Nordic - Service & ProcurementE-mail: mette.radmer@vita34.dk

”Vi har förmodligen bara sett isberget av stamcellernas potential – jag är stolt att få vara med i ”stamcellsindustrin” och kunna bidra till i dag och till framtiden! Jag brinner för fantastiska graviditeter och förlossningar.”

Henriette Madsen

BarnmorskaE-mail: henriette.madsen@vita34.dk

”Det är en unik produkt för våra kunder. Det är något speciellt att bidra med både att förmedla en sådan unik och viktig tjänst samtidigt bidra till att säkerställa en hög kvalitet när stamcellerna uppsamlas.”

Astrid Beck

QA AssistantE-mail: astrid.beck@vita34.dk

”Jag tycker det är fantastiskt att kunna bidra till arbetet med stamceller, som har en enorm potential inom regenerativ sjukdomsbehandling.”

Mianne Christensen

BarnmorskaE-mail: mianne.christensen@vita34.dk

”Det är min vision att alla blivande föräldrar ska känna till möjligheten att kunna uppsamla och långtidsspara sina barns stamceller, så att de aktivt kan göra ett val. Varje gång jag kommer ut till en förlossning  är det en stor tillfredsställelse att bidra till en bra uppsamling och önska all lycka i världen till den nya familjen”.

Lea Blenker

QA CoordinatorE-mail: lea.blenker@vita34.dk

”I mitt arbete med stamceller brinner jag för att skapa och upprätthålla kvalitén. Jag tror, att framtiden kommer innebära nya och bättre behandlingar med navelsträngsstamceller – de kan ju till och med uppsamlas enkelt och helt smärtfritt .”