Översikt över Vita 34:s erbjudanden

Kostnader och priser för Vita 34-s produkter

Vi kommer ständigt att lära oss mer om stamceller! Ju mer vi lär oss, ju mer förstår vi hur viktigt det är att spara stamceller från navelsträngsblod och navelsträngsvävnad. De bästa stamcellerna får man vid förlossningen. Därför rekommenderar vi att även du sparar ditt nyfödda barns stamceller. Vi uppsamlar och bevarar dem i vår stamcellsbank. För att du ska vara extra säker, utförs noggranna tester på stamcellerna.

 

Varför skall man spara stamceller hos Vita 34?

  • 145.000Stamcellsdepåer

    Över 145.000 stamcellsprover är frysförvarade hos Vita 34. I en biologisk dvala förblir cellerna unga och vitala.

  • 30Behandlingar

    Stamceller som sparats hos Vita 34, har redan använts 30 gånger i förbindelse med medicinska behandlingar.

  • 10Världens bästa navelsträngsbank

    Vita 34 tillhör en av världens 10 mest inflytelserika och innovativa navelsträngsbanker.

Transparenta priser och inga dolda kostnader

När du sparar ditt barns stamceller från navelsträngen, investerar du i framtiden. En framtid som vi och många läkare är övertygade om, kommer bidra till en bättre vård. I 20 år har stamceller från navelsträngen varit vår passion och vision. Våra experter optimerar kontinuerligt våra processer och vi är därför alltid i framkant för att möta de strängaste lagkrav, för godkännande av navelsträngspreparat för autolog och allogen transplantation. Våra säkerhetsåtgärder garanterar dessutom att stamcellerna från navelsträngen fortfarande står till ditt barns förfogande, i allra bästa kvalitet, i upp till 50 år. 

Om du jämför Vita 34 med andra stamcellsbanker i Norden, kommer du snabbt kunna se att det är bara hos Vita 34 som stamcellsprov redan har använts för behandling. För närvarande har stamceller som varit kryokonserverade hos Vita 34 använts för behandlingar och kliniska studier 30 gånger. Dessutom är vi de enda i Europa som har etablerat en mobil stamcellstransplantations-team, med högt utbildad personal och nödvändig utrustning.

Allt detta har naturligtvis sitt pris. Men och andra sidan har vi inga dolda avgifter – vi informerar rättvist och transparent om alla tjänster och priser. Vi erbjuder dig möjlighet till finansiering på alla våra produkter, så att priset per månad kan anpassas till familjens budget.

Om du har frågor kan du alltid kontakta oss via e-post. Vi svarar gärna på frågor gällande stamceller från navelsträngen och naturligtvis om frågor gällande tjänster och kostnader. Du är också välkommen att ringa vår kundtjänst +45 70 25 71 21. Den är bemannad måndag till fredag från 9:00 till 15:00.